Servis punjača za laptop

PICO servis bavi se popravkom svih modela punjača za laptop, ukoliko servis punjača nije moguć možemo pronaći zamenski punjač za Vaš model laptop računara.

logo laptop servis novi sad
laptop servis novi sad

Kako prepoznati neispravan punjač za laptop:

  • Prekida punjenje laptopa
  • Laptop se puni pod određenim uglom
  • Baterija laptopa se ne puni, ne svetli kontrolna dioda na laptopu kao indikacija punjenja

 

Ako primetite da laptop gubi kontakt kad se pomeri kabel, može biti da je oštećen konektor u samom laptopu ili je problem punjača.

Najlakše to možete proveriti ukoliko pozajmite drugi odgovarajući punjač, izvadite bateriju pa pokušate da ga upalite. Ukoliko laptop i dalje gubi struju prilikom blagog pomeranja priključka punjača, onda je izvesno da je problem u samom dc konektoru u laptopu. Ukoliko radi normalno onda je problem u punjaču.

Možda izgleda kao mali problem, ali upotreba neispravnog punjača može izazvati ozbiljna oštećenja na laptopu, a neretko i požar, tako da to ne treba ignorisati.

Mnogi naprave grešku i bace svoj originalni punjač i požure sa kupovinom novog (obično univerzalnog, uglavnom lošijeg kvaliteta…).

Tim PICO servisa Vam savetuje da donesete Vaš punjač kod nas u servis i da uradimo zamenu kabela punjača i time opet dobijate Vaš originalni punjač potpuno funkcionalan

Pošaljite nam poruku ili nas pozovite na neki od telefona

Kontakt podaci:
Futoška 21 (pored elektro škole)
21000 Novi Sad

Radno vreme:
PON-PET od 9h do 20h
SUB od 10h do 15h

Kontakt telefoni:

+ 381 21 300 50 75
+ 381 21 300 65 84
+ 381 61 30 40 300