office@pico.rs Futoška br. 21, Novi Sad 021/300-50-75 061/30-40-300
Verovatno Vam nije važno ko će se baviti Vašim računarima i opremom sve dok je to profesionalno, brzo i povoljno.
Pitate se onda zašto baš mi.
Upravo zato jer smo profesionalni brzi i povoljni.

Servis računara Novi Sad - Novi sad laptop servis

Održavanje računara i računarske opreme za mala i srednja preduzeća

odrzavanje racunara za firme

PICO servis je spremio specijalne ponude za sva nova pravna lica koja traže IT partnera.

KO SMO MI?

PICO servis računara je specijalizovani servis za održavanje Vaših laptop i desktop računara kao i ostale periferne računarske opreme, računarskih mreža, servera i servis za sve servisne intervencije u oblasti IT usluga posebno prilagođene za mala i srednja preduzeća.

ZAŠTO BAŠ MI?

Cilj PICO servisa je optimizacija Vaših troškova u području održavanja računarske opreme, povećanje efikasnosti i pouzdanosti poslovanja kroz podršku od strane našeg stručnog osoblja koje će Vam biti na raspolagnju u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama.

ŠTA VAM NUDIMO?

PICO servis računara Vam nudi nekoliko paketa servisnih usluga za mesečno održavanje računara i računarskih mreža koji Vam pružaju jedinstvenu mogućnost da izaberete baš onaj koji najviše odgovara Vama i potrebama Vašeg biznisa. Ključna prednost korišćenja nekog od pretplatničkih PICO paketa servisnih usluga je reagovanje u najkraćem roku od trenutka prijave kvara, dijagnostifikovanje i rešavanje problema na licu mesta, što Vam omogućava nesmetan kontinuitet u svakodnevnom radu.

Usluge koje nudimo pravnim licima :

Za sve informacije možete nas pozvati na 064/3-288-288, popuniti kontakt formu ispod ili posetiti lično u prostorijama servisa.

odrzavanje racunara za firme

 

 

Pitajte Nas!

Copyright @ PICO. 2020. Zabranjeno kopiranje sadržaja sa sajta bez odobrenja. Izrada sajta .Privacy Policy